Connecting Technologies

Douna Machinery

Douna Machinery maakt de meest uiteenlopende machines en apparaten en fabriceert zowel fijnmechanica met een totaal gewicht van honderd gram als machines met een gewicht van ruim tien ton.

 

Wij zijn uw partner voor protoypebouw, installaties voor de olie- en gasindustrie, precisie grootverspanen, gecertificeerd lassen, assembleren en meten.      

nl
|
en
|
de

Maatoplossingen voor machinebouw

Douna Machinery is al ruim 90 jaar een begrip in de machinebouw en bouwt hoogwaardige technische maatoplossingen voor ingewikkelde industriële problemen. Veel klanten kiezen voor Douna als prototypebouwer, omdat in de organisatie breed wordt meegedacht over optimale technische oplossingen. Als ervaren machinebouwer kunnen we complexe machines bouwen. Ons uitgebreide en moderne machinepark is ideaal voor het bouwen van prototypes tot eindproduct.

Machinebouw van idee tot eindproduct

Douna Machinery beschikt ook over de afdelingen verspaning, plaatwerk, constructie, certificaat lassen, montage en kwaliteitscontrole. De projecten kunnen turn-key op locatie worden opgeleverd. Douna Machinery is ISO 9001-2008 gecertificeerd.

Wij leveren volgens de metaalunievoorwaarden

 

Pagina delen