Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
20-05-15

Douna levert onderdelen Fleet Cleaner

Douna heeft recent de mechanische onderdelen geproduceerd voor een Fleet Cleaner; een unit welke de buitenzijde van schepen eenvoudig, snel en goedkoop kan reinigen. De autonome unit kan algen, pokken en ander vuil van scheepsrompen verwijderen, waardoor deze minder weerstand krijgen tijdens het varen. Hiermee is een kostenbesparing op de brandstof van vijf procent haalbaar. De robot wordt bij het laden en lossen van het schip aan de romp gehangen. Vervolgens reiningt de machine de gehele scheepshuid, waarbij het afval wordt opgezogen en afgevoerd. Het schoonmaken van een schip wordt nu nog vaak aan (dure en tijdrovende) duikers uitbesteed. Kijk voor meer informatie op www.fleetcleaner.com

 

 

Pagina delen