Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
23-02-15

Douna lid van IRO

De Douna Group is al jaren actief in de olie- en gasindustrie en is onlangs lid geworden van de IRO (Industriële Raad voor de Olie- en Gasindustrie). De IRO, opgericht 1971, wordt gevormd door bedrijven die op welke manier dan ook iets te maken hebben met de olie- en gasindustrie. Doel van de IRO is het bevorderen van samenwerking tussen de aangesloten leden en het vertegenwoordigen van de branche in het algemeen. Met dit lidmaatschap kan de ruime kennis en ervaring van de Douna Group op gebied van engineering, machining en assembly worden aangewend voor het realiseren van (gezamenlijke) projecten. Het lidmaatschap is voor de Douna Group een logische stap in de richting van de industrie waarin hoge eisen worden gesteld aan de suppliers.

Pagina delen