Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
21-01-15

Douna aanwezig op Waterlink 2015

Afgelopen donderdag vond het vijfde Waterlink-Symposium plaats in het WTC-Expo te Leeuwarden. Een dag met diverse inspirerende gastsprekers, presentaties van innovatieve toepassingen van watertechnologie en interessante workshops zorgde voor een inspirerende kijk op de toekomst van de watertechnologie. Een veertigtal bedrijven vanuit diverse takken van sport, allen gelinkt met de Wateralliance, toonden hun ideeën of de mogelijkheden tot ontwikkeling. Tussen al dit technisch vernuft was de Douna Group aanwezig om mee te praten over de noodzakelijke mechanische ontwikkeling en productiemogelijkheden. Al met al was het Waterlink-Symposium een dag waarin het delen van kennis centraal staat, in een stad welke men inmiddels het hart van de watertechnologie mag noemen!

Pagina delen