Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
05-01-15

Douna neemt deel aan WaterLink Symposium

Douna is donderdag 15 januari 2015 te vinden op het WaterLink Symposium in het WTC-Expo in Leeuwarden.

"Groter, langer en innovatiever! Op 15 januari viert Water Alliance haar 5 jarig bestaan en pakt uit tijdens WaterLink. Een volle dag dompelt u zich onder in de nieuwste innovaties in de watertechnologie en praat u tijdens het World Café mee over de belangrijkste ontwikkelingen voor de sector. De deelnemers aan de Water Alliance Innovation Stimulation Award 2015 pitchen nog een laatste keer hun innovatie, waarna de winnaar bekend gemaakt wordt. Tijdens de themasessies werpt u een vernieuwende blik op de toekomst, leert u meer over het opbouwen van een internationale markt en over innovatief leiderschap. Uiteraard heeft u genoeg ruimte om te netwerken en nieuwe contacten te leggen voor het komende jaar. En niet te vergeten de uitgebreide beursvloer met tal van interessante bedrijven. Aan het eind van de dag kunt u tijdens een buffetdiner uw ervaringen delen met de andere gasten en iedereen nog een gelukkig nieuw jaar wensen."

Voor meer informatie: kijk op Wateralliance.nl

 

 

 

 

 

 

Pagina delen