Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
11-12-14

Douna levert 20 nieuwe Multi Phase Flow Meters

Enige tijd geleden stond er op Douna.nl al te lezen dat Douna in nauwe samenwerking met Petroleum Software Ltd. een nieuw systeem ten behoeve van de Multi Phase Flow Meter heeft geëngineerd. Na een intensief traject op de afdeling Engineering, is Douna gestart met de productie van diverse formaten van deze meters.

In November zijn de laatste 10 Multi Phase Flow Meters geleverd aan Petroleum Softwarde Ltd. voor het Badra Oil Field project. Het project bestond voor Douna uit het engineeren, produceren, coaten, keuren en leveren van 17 stuks 6”300# en 3 stuks 14”300# systemen.

Volgens norm zijn de systemen 100% geröntgend, wat voor onze lasafdeling een mooie en geslaagde uitdaging is geweest. Na dit geslaagde project ligt het volgende alweer op de tekentafel, wat aangeeft dat dit een mooi en gewild systeem is voor de olie- en gasindustrie.

Pagina delen