Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
19-11-12

Eerste prijs voor medewerker Douna Machinery bij NIL Lasderby der Lage Landen

Medewerker Douna Machinery wint eerste prijs MAG Lassen in de Lasderby der lage landen

Van 6 tot 8 november jl werd tegelijkertijd met de METAVAK de NIL verbindingsweek georganiseerd. Aan de NIL verbindingsweek was ook een wedstrijd verbonden:de Lage Landen laswedstrijd 2012. Gedurende de drie beursdagen konden de beste jonge lasprofessionals van Nederland en België hun kunnen tonen. Iedere deelnemer heeft op één van de beursdagen een uniek werkstuk gelast.

Trots melden wij dat onze medewerker Simon Bruin, lasspecialist bij Douna Machinery de eerste prijs bij het MAG lassen in de wacht heeft gesleept!. (zie hier artikel in LASTECHNIEK). Simon gefeliciteerd!

Als bedrijf zien wij met de prestatie van Simon ook een bevestiging van ons beleid: veel in opleidingen voor onze mensen investeren en zo onze rol als betrouwbare hoogwaardige leverancier te handhaven.  

 beker Simon Bruin Douna Machinery 

Pagina delen