Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
20-09-16

Evaluatie TIV Hardenberg van 6 tot en met 8 september 2016

De Douna Group was begin deze maand voor de 13e achtereenvolgende keer vertegenwoordigd op de TIV Hardenberg.

Drie dagen lang konden zowel bestaande als nieuwe klanten in een ongedwongen sfeer kennismaken met de mogelijkheden binnen de Douna Group. Ondanks het mooie nazomerweer en de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal op dinsdagavond, zijn er over de drie dagen een kleine 9000 bezoekers zijn geteld. Hoewel het een regionale beurs betreft, trekt het elk jaar weer geïnteresseerden uit het hele land. De ruime opzet en de verzorging van de bezoekers in de vorm van een hapje en drankje, werd wederom zeer gewaardeerd.

Op de stand was de testopstelling van een Multi Flowmeter een echte aandachtstrekker. Diverse onderdelen op gebied van speciaalpneumatiek, machinebouw en draai- freesdelen gaven een indruk van de overige activiteiten binnen de groep. De deelname heeft geleid tot een aantal interessante leads en we kunnen daarom tevreden terugkijken.

Pagina delen