Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
01-02-16

Nieuw Flyer Douna Wasmachines voor Drukkerijen

Nieuw Flyer Douna Wasmachines voor Drukkerijen

Speciaal voor drukkerijen met diepdrukmachines, maakt Douna Machinery wasmachines die ontwikkeld zijn om cilinders en onderdelen van de drukunits te reinigen. Douna wasmachines blinken uit in ergonomie, perfecte reiniging en snelle handeling van cilinders en onderdelen. Uiteraard voldoen onze machines aan alle Europese milieu- en veiligheidseisen. Klanten, door heel Europa, roemen de machines om hun kwaliteit, robuuste bouw en degelijkheid waardoor de Douna wasmachines al meer dan 20 jaar zorgen voor probleemloze reiniging. Ook voor service en onderhoud op locatie, bent u bij Douna Machinery aan het juiste adres.

 

Deze flyer geeft u een impressie van de vele mogelijkheden die Douna haar klanten in de drukindustrie biedt. Dit kan een oplossing zijn voor het wassen van bijvoorbeeld 1 tot 8 cilinders gelijktijdig of het reinigen van onderdelen. Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking met de specialisten van Douna Machinery. Bespreek vrijblijvend uw wensen en ontdek welke innovaties u bij Douna kunt halen.

 

Pagina delen