Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
08-12-15

Personeelszaken Johan Yntema en Anne Jonker

Johan Yntema 40 jarig jubileum

 

Op 4 november was het zover dat Johan Yntema alweer 40 jaar bij Douna actief was.Dit hebben wij in het bijzijn van zijn vrouw Thea, familie en (oud) collega’s onder het genot van een hapje en drankje gevierd op vrijdag 6 november.Sinds 1975 is Johan na een kort praatje met de toenmalige werkplaatschef dhr. Post aangenomen als conventioneel frezer achter de Abene freesbank.  Door de jaren heen is dit door andere machines overgenomen en nu is Johan veelzijdig inzetbaar en heeft hij oa. een hele belangrijke taak…. het verzorgen van de koffie!!! Van Johan zijn betrokkenheid en inzet hopen wij als Douna nog een aantal jaren te mogen genieten. Dat is dan weer een voordeel van de opgeschoven pensioenleeftijd.

 

Cadeau Johan Yntema:

 

 

Anne Jonker met pensioen

 

 

 

 

Op vrijdag 27 november hebben wij afscheid genomen van collega Anne Jonker die vorig jaar met pensioen is gegaan.Het officiële afscheid was wat vertraagd door een ongeval waarbij Anne en zijn vrouw in 2014 waren betrokken. Gelukkig zijn beide hiervan redelijk hersteld waardoor we toch even samen konden zijn. In het bijzijn van zijn vrouw Tietsje en (oud) collega’s is onder het genot van een hapje en een drankje een woord van dank uitgesproken.Anne was sinds 2001 als monteur actief Douna Machinery en stond bekend als een vriendelijke en vakkundige collega.Anne en zijn vrouw genieten nu van de vrije tijd en wij wensen hen nog vele gelukkige jaren toe.

 

Cadeau Anne Jonker:

 

Pagina delen