Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
03-11-15

Pneumatisch gestuurde beveiliging ontworpen (Safety Lock)

Om het ongecontroleerd (ont)koppelen van tankwagens aan uw laad of losstations te voorkomen, heeft Ares Heerenveen, een onderdeel van de Douna Group, een pneumatisch gestuurde beveiliging ontworpen. Met name in de voedingsmiddelen en chemische industrie, staat procesbewaking op een zeer hoog niveau. Door toepassing van de Ares Safety Lock ontstaat er vanuit de controlekamer ook controle over het laad en los proces.

De kosten van het ongewenst vermengen van verschillende producten kan hoog oplopen. Daarnaast kan het leiden tot gevaarlijke situaties, vooral in de chemische industrie. Met de Ares Safety Lock kan een chauffeur nooit meer laden of lossen zonder voorafgaand akkoord.

 

Het inzetgebied van de Ares Safety Lock is onbeperkt als het gaat om bewaking van uw proces. U moet hierbij denken aan o.a. het aansluiten of ontkoppelen van leidingen, filters, afsluiters etc.  Daar waar controle is gewenst, is de Ares Safety Lock de oplossing. 

 

De Ares Safety Lock is inmiddels op diverse plaatsen met succes geïnstalleerd.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Ares Safety Lock? Neem contact met ons op en wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden van deze unieke beveiliging. 

 

Toepassingsgebieden: 

  • Voedingsmiddelen industrie

  • Chemische industrie

  • Bulkgoederen

  • Vloeistoffen

  • Algemene machinebouw

     

    Mail info@aresbv.nl of bel 0513-653226

Pagina delen