Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit vier bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
18-06-19

Uitbreiding Productiemiddelen

Voor een klant in de voedingsmiddelenindustrie heeft Douna onlangs een uitbreiding voor haar productiemiddelen mogen leveren.
24-05-19

Industriele vaatwasser

Douna Engineering heeft in 2018 een industriële vaatwasser mogen ontwerpen. Dit ontwerp was gebaseerd op voorgaande producten waar klant specifiek nog eisen en mogelijkheden aan toe zijn gevoegd.
10-12-18

Douna Machinery Calculator / werkvoorbereider

Douna Machinery zoekt Calculator / Werkvoorbereider m/v Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator / Werkvoorbereider m/v   Klik HIER voor de advertentie. 
29-10-18

Vacature Lasser/ Samenstellen Douna Machinery

Douna Machinery zoekt Lasser/ Samensteller m/v Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Lasser/ Samensteller m/v   Klik HIER voor de advertentie. 
25-01-18

Henk Hoekstra met Pensioen

  Op donderdag 21 december 2017 hebben we samen met onze zeer gewaardeerde collega Henk Hoekstra gevierd dat hij kan gaan genieten van zijn pensioen. Tijdens de kerstborrel werd Henk even in het zonnetje gezet en oude herinneringen opgehaald.
29-09-17

Inpaklijn geplaatst bj Body&Fit (interview met dhr Oudho...

Interview met dhr Elbert Oudhof:    BODY&FIT in Heerenveen is een snel groeiende specialist in sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.
03-07-17

Techconn Hengelo

Op 15 juni was Douna met een stand aanwezig op de Techconn in Hengelo. Deze kleinschalige, ééndaagse beurs had standhouders in de meest uiteenlopende technische branches en hierin heeft Douna zich kunnen presenteren als een ontwikkel- en machinebouwer.
09-06-17

Douna is deelnemer aan Techconn 2017

Douna staat op 15 juni als deelnemer op de Techconn in Hengelo. Op Techconn ontmoeten ondernemers en opdrachtgevers uit de innovatieve maakindustrie elkaar. Ze krijgen alle mogelijkheden om zich te concentreren op het uitwisselen van ideeën, concepten, kansen en mogelijkheden.
08-05-17

Jaarvergadering Bedrijvenvereniging Hemrik

Jaarvergadering Bedrijvenvereniging Hemrik   Dit jaar zal de jaarvergadering van de Bedrijvenvereniging Hemrik plaatsvinden bij Douna.
31-03-17

JINC Bliksemstage bij Douna

Afgelopen 15 februari hadden we 8 leerlingen van het VMBO op bezoek voor een Blksemstage. Het doel van een bliksem stage is dat de 2ejaars leerlingen kunnen ervaren welke kant ze op kunnen met een technische opleiding.
23-01-17

Revisie project Mondi Korneuburg

Douna Machinery BV heeft het afgelopen jaar een groot revisie project bij Mondi Korneuburg (Oostenrijk) afgerond. Al sinds 2001 staat hier een Grafische wasmachine van Douna voor het reinigen van cilinders en onderdelen van drukunits.
04-01-17

Deelname Waterlink 2017

  De Douna Group is deelnemer aan de Waterlink op 26 januari. U bent van harte welkom in het WTC Expo, Heliconweg 52 te Leeuwarden van 10:30 uur tot 20:00 uur
27-10-16

Artikel van Douna Precision in Metaal en Techniek oktober 20...

Douna Precision in Metaal & Techniek okt-2016    
07-10-16

verlenging ISO9001:2008 certificering

Douna Group heeft wederom verlenging gekregen voor de ISO9001:2008 certificering, er is aangetoond dat de alle afdelingen binnen de verschillende vestigingen aan de gestelde eisen voldoen.
20-09-16

Evaluatie TIV Hardenberg van 6 tot en met 8 september 2016

De Douna Group was begin deze maand voor de 13e achtereenvolgende keer vertegenwoordigd op de TIV Hardenberg. Drie dagen lang konden zowel bestaande als nieuwe klanten in een ongedwongen sfeer kennismaken met de mogelijkheden binnen de Douna Group.
23-08-16

TIV Hardenberg 2016

  Van 6 t/m 8 september wordt in Hardenberg voor de 18e keer de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) georganiseerd. Zoals inmiddels bijna gebruikelijk, zijn Douna Machinery, Douna Engineering, Douna Precision en Douna Pneumatics (Ares) als gezamenlijke bedrijven aanwezig.
11-07-16

Evaluatie Drupa beurs

Van 30 Mei tot 10 Juni jl. vond de Drupa weer plaats in Düsseldorf. De Drupa is de grootste Druk- en Verpakkingsbeurs ter wereld. Douna was via zijn agent Graffilox vertegenwoordigd met de door Douna ontworpen en geconstrueerde wasmachines voor de Drukindustrie.
31-05-16

Douna is aanwezig op de beurs Drupa

  Van 31 mei tot 10 juni wordt in Düsseldorf de Drupa georganiseerd, de nummer 1 beurs voor print- en media-industrie.   Dit jaar is  Douna Group vertegenwoordigd op de Drupa via Grafilox en Lotus Holland. De stand vindt u in Hal 3, nummer A08.
23-05-16

NIT Cutter

Oude machines worden regelmatig gebruikt op een manier waarvoor ze niet zijn ontworpen. Door de jaren heen is er echter een werkwijze ontstaan die voor de gebruikers als efficiënt wordt ervaren, het werk wordt immers gedaan.
06-04-16

Hijsframe geproduceerd volgens richtlijnen

Voor een vaste klant heeft Douna wederom een speciaal hijsframe ontwikkeld, geproduceerd en gekeurd volgens richtlijnen. Hiermee kan de klant hun complexe producten in het hijsframe eenvoudig draaien om het aan alle kanten te kunnen bewerken, monteren.