Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
01-04-21

Douna Machinery B.V. is sinds kort Lid van de New Energy Coa...

Douna Machinery B.V. is sinds kort Lid van de "New Energy Coalition". (https://www.newenergycoalition.org/)Douna wil samen met dit netwerk van bedrijven en kennisinstellingen bijdragen aan de komende energietransitie.
18-03-21

Diverse vacatures

Douna Machinery zoekt een Productieleider Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Productieleider.   Klik HIER voor de advertenties. 
12-01-21

Organisatie- Innovatiesubsidie | EFRO

Douna Machinery heeft subsidie ontvangen voor het vernieuwen van het organisatiemodel om Douna toekomstbestendig te maken. Dit hebben we gedaan door interne processen te innoveren, te standaardiseren en te digitaliseren.
03-11-20

Cursus voor de nieuwe machines

Deze week geplaatst bij Douna:De CNC draaibank CMZ TD35-Y-2200 en bewerkingscentrum, Hartford MVP-11, beide voorbereid met een robotinterface voor de volgende stap.Douna Machinery B.V.
02-10-20

Automatic Probe Charger,s Danieli Corus

Afgelopen week zijn er bij Douna Machinery B.V. twee stuks ‘’Automatic Probe Charger,s ‘’met succes afgenomen door Danieli Corcus B.V. Deze machines worden gebruikt om automatisch monsters te nemen  voor het maken van hoogovenijzer.
25-09-20

Het aftellen is begonnen!!!

Het aftellen is begonnen!Eind oktober 2020 staan deze twee fonkelnieuwe machines bij Douna Machinery B.V. in Leeuwarden.Met deze twee machines kunnen we de markt nog beter bedienen.
24-01-20

Hijs- en kanteljuk opgeleverd

Eind 2019 heeft Douna in samenwerking een hoogwaardig hijs- en kanteljuk opgeleverd voor een industriele klant, geschikt voor een WLL van 7100 kg.
10-10-19

Vacature CNC Frezer

Douna Machinery zoekt een CNC Frezer Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste CNC Frezer.   Klik HIER voor de advertentie. 
10-10-19

Vacature Monteur

Douna Machinery zoekt Monteur Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur.   Klik HIER voor de advertentie. 
01-10-19

Kennis en Innovatie 2018

Douna heeft veel kennis overgedragen gekregen van Tonny van den Ouweland.   Klik hier voor de volledige pagina.  
13-09-19

Mooi staal(tje) :P laswerk

Mooi staal (tje) 😉 laswerk, nu nog verspanen.   Douna heeft op korte termijn ook voor u nog specialistische lascapaciteit beschikbaar  
02-09-19

ISO9001:2015 certificeerd

Douna is eind augustus door Lloyds Register geauditeerd en heeft dit met uitstekend resultaat doorstaan. Wij zijn weer ISO9001:2015 gecertificeerd!  http://www.douna.nl/bestanden/10-iso-certificaat-douna-machinery.pdf
18-06-19

Uitbreiding Productiemiddelen

Voor een klant in de voedingsmiddelenindustrie heeft Douna onlangs een uitbreiding voor haar productiemiddelen mogen leveren.
24-05-19

Industriele vaatwasser

Douna Engineering heeft in 2018 een industriële vaatwasser mogen ontwerpen. Dit ontwerp was gebaseerd op voorgaande producten waar klant specifiek nog eisen en mogelijkheden aan toe zijn gevoegd.
10-12-18

Douna Machinery Calculator / werkvoorbereider

Douna Machinery zoekt Calculator / Werkvoorbereider m/v Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator / Werkvoorbereider m/v   Klik HIER voor de advertentie. 
29-10-18

Vacature Lasser/ Samenstellen Douna Machinery

Douna Machinery zoekt Lasser/ Samensteller m/v Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Lasser/ Samensteller m/v   Klik HIER voor de advertentie. 
25-01-18

Henk Hoekstra met Pensioen

  Op donderdag 21 december 2017 hebben we samen met onze zeer gewaardeerde collega Henk Hoekstra gevierd dat hij kan gaan genieten van zijn pensioen. Tijdens de kerstborrel werd Henk even in het zonnetje gezet en oude herinneringen opgehaald.
29-09-17

Inpaklijn geplaatst bj Body&Fit (interview met dhr Oudho...

Interview met dhr Elbert Oudhof:    BODY&FIT in Heerenveen is een snel groeiende specialist in sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.
03-07-17

Techconn Hengelo

Op 15 juni was Douna met een stand aanwezig op de Techconn in Hengelo. Deze kleinschalige, ééndaagse beurs had standhouders in de meest uiteenlopende technische branches en hierin heeft Douna zich kunnen presenteren als een ontwikkel- en machinebouwer.
09-06-17

Douna is deelnemer aan Techconn 2017

Douna staat op 15 juni als deelnemer op de Techconn in Hengelo. Op Techconn ontmoeten ondernemers en opdrachtgevers uit de innovatieve maakindustrie elkaar. Ze krijgen alle mogelijkheden om zich te concentreren op het uitwisselen van ideeën, concepten, kansen en mogelijkheden.