Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
23-12-21

Kerstkaart

Het jaar 2021 zit er bijna op. Wat hebben wij mooie projecten mogen maken en wat staan er al mooie uitdagende projecten voor 2022 in portefeuille.Alle collega's van Douna Machinery wensen u allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2022!
26-11-21

Zonnepanelen

Afgelopen weken zijn bij Douna op dak van productiehal  1400 stuks (500 Wp) zonnepanelen geplaatst! Een belangrijke stap in volledig energieneutraal groen produceren voor haar klanten/opdrachtgevers. Het overschot aan opgewekte energie willen we toekomstig omzetten in waterstof.
03-11-21

Vacature Buitendienst servicemonteur

Douna Machinery is volop in beweging en altijd geinteresseerd in goede vakmensen. Heb je ervaring op het gebied van verspaning, lassen of monteren en kun je zelfstandig werken en tekening lezen, stuur dan je motivatie met CV naar info@douna.nl.
15-07-21

Douna Machinery in magazine 'Kijk Op Het Noorden'

Een mooi artikel in het magazine 'Kijk op het Noorden' over Douna Machinery. Via onderstaande link open je het PDF bestand naar de desbetreffende pagina's. http://www.douna.nl/bestanden/163-douna-machinery-in-kijk-op-het-noorden.pdf  
08-07-21

Diverse vacatures

Douna Machinery zoekt diverse mensen: Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar diverse medewerkers:  - CNC Allround verspaner - Lasser/samensteller - Afstudeerder / schoolverlater   Klik HIER voor de advertenties. 
30-04-21

Thomas automatische zaag

Voor het zagen met automatische aanvoer is er bij Douna geïnvesteerd in een Thomas Super Trad 370 zaagmachine. Met deze machine kunnen we onze klanten nog beter bedienen met grote series.  Zie filmpje via LinkedIn: https://www.linkedin.
14-04-21

FME Hydrogen Guide

Mooi stukje over Douna in de onlangs verschenen uitgave van de NL waterstofgids van FME. In deze 100 pagina’s tellende gids vertellen bedrijven over hun ambities in de waterstofindustrie.   De complete gids vind u HIER   Douna staat op pagina 41 Klik HIER
01-04-21

Douna Machinery B.V. is sinds kort Lid van de New Energy Coa...

Douna Machinery B.V. is sinds kort Lid van de "New Energy Coalition". (https://www.newenergycoalition.org/)Douna wil samen met dit netwerk van bedrijven en kennisinstellingen bijdragen aan de komende energietransitie.
12-01-21

Organisatie- Innovatiesubsidie | EFRO

Douna Machinery heeft subsidie ontvangen voor het vernieuwen van het organisatiemodel om Douna toekomstbestendig te maken. Dit hebben we gedaan door interne processen te innoveren, te standaardiseren en te digitaliseren.
03-11-20

Cursus voor de nieuwe machines

Deze week geplaatst bij Douna:De CNC draaibank CMZ TD35-Y-2200 en bewerkingscentrum, Hartford MVP-11, beide voorbereid met een robotinterface voor de volgende stap.Douna Machinery B.V.
02-10-20

Automatic Probe Charger,s Danieli Corus

Afgelopen week zijn er bij Douna Machinery B.V. twee stuks ‘’Automatic Probe Charger,s ‘’met succes afgenomen door Danieli Corcus B.V. Deze machines worden gebruikt om automatisch monsters te nemen  voor het maken van hoogovenijzer.
25-09-20

Het aftellen is begonnen!!!

Het aftellen is begonnen!Eind oktober 2020 staan deze twee fonkelnieuwe machines bij Douna Machinery B.V. in Leeuwarden.Met deze twee machines kunnen we de markt nog beter bedienen.
24-01-20

Hijs- en kanteljuk opgeleverd

Eind 2019 heeft Douna in samenwerking een hoogwaardig hijs- en kanteljuk opgeleverd voor een industriele klant, geschikt voor een WLL van 7100 kg.
10-10-19

Vacature CNC Frezer

Douna Machinery zoekt een CNC Frezer Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste CNC Frezer.   Klik HIER voor de advertentie. 
10-10-19

Vacature Monteur

Douna Machinery zoekt Monteur Door toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur.   Klik HIER voor de advertentie. 
01-10-19

Kennis en Innovatie 2018

Douna heeft veel kennis overgedragen gekregen van Tonny van den Ouweland.   Klik hier voor de volledige pagina.  
13-09-19

Mooi staal(tje) :P laswerk

Mooi staal (tje) 😉 laswerk, nu nog verspanen.   Douna heeft op korte termijn ook voor u nog specialistische lascapaciteit beschikbaar  
02-09-19

ISO9001:2015 certificeerd

Douna is eind augustus door Lloyds Register geauditeerd en heeft dit met uitstekend resultaat doorstaan. Wij zijn weer ISO9001:2015 gecertificeerd!  http://www.douna.nl/bestanden/10-iso-certificaat-douna-machinery.pdf
18-06-19

Uitbreiding Productiemiddelen

Voor een klant in de voedingsmiddelenindustrie heeft Douna onlangs een uitbreiding voor haar productiemiddelen mogen leveren.
24-05-19

Industriele vaatwasser

Douna Engineering heeft in 2018 een industriële vaatwasser mogen ontwerpen. Dit ontwerp was gebaseerd op voorgaande producten waar klant specifiek nog eisen en mogelijkheden aan toe zijn gevoegd.