Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit vier bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de

Vacature Douna Precision

Douna Precision is specialist op het gebied van CNC draaien, frezen en slijpen. Wij zijn sterk in enkelstuks tot middelgroot seriewerk. Dit maakt het werk voor onze medewerkers afwisselend en uitdagend. Ben jij die gedreven vakman die zelfstandig kan programmeren en beschikt over een redelijke praktijkervaring? Dan nodigen we je om te solliciteren; wie weet hebben we een plekje vrij!

Vacature CNC Draaier Precision

                                                                                                     Douna Precision is onderdeel van de Douna Group en  is gespecialiseerd in verspanende metaalbewerking.

Vacature Lasser Douna Machinery

Douna Machinery is onderdeel van de Douna Group en is gespecialiseerd machinebouw,constructie en verspanende metaalbewerking. Wij produceren complete machines enonderdelen voor de meest uiteenlopende industrieën. Douna Machinery beschikt over eenmodern uitgeruste werkplaats en een grotendeels computergestuurd machinepark.Daarnaast is er een geklimatiseerde meetkamer ingericht met o.a.

Vacature CNC Frezer Douna Machinery

                                                                                                      Douna Machinery is onderdeel van de Douna Group en is gespecialiseerd in verspanende metaalbewerking.