Connecting Technologies

Douna Group

Douna Group bestaat uit drie bedrijven die het mogelijk maken in één hand Turn Key een technisch project onder te brengen. Wij verzorgen het proces van idee tot werkende machine/productielijn. 

 

Omdat iedere processtap zijn eigen specialisme kent, zijn de activiteiten onderverdeeld in 4 bedrijven. Uiteraard kunt u ook bij elk bedrijf individueel terecht.

nl
|
en
|
de
29-11-18

2 ESMER Multi Phase Flow Meters ontwikkeld en geleverd

Weer 2 ESMER’s geleverd voor het Midden-Oosten Voor een klant in het Midden-Oosten zijn twee ESMER Multi-Phase-Flow-Meters ontwikkeld, gebouwd en getest. Doordat de flow-test en kalibratie bij Douna kan worden uitgevoerd, kan de unit na plaatsing gelijk in bedrijf worden genomen.
26-10-11

Testunit verwarmingsketels

Testunit verwarmingsketels
Onlangs is er een testunit voor cv-ketels opgeleverd. De testunit is op klantenwens ontworpen en gebouwd. De unit heeft bij de klant voor een forse verbetering van efficiëntie en arbeidsomstandigheden gezorgd.  
08-08-11

Multiphase flowmeter

Multiphase flowmeter
Douna Engineering en Douna Machinery hebben intensief bijgedragen aan de ontwikkeling en de bouw van de ESMER Multiphase flowmeter.  Deze meter is in staat op een beperkte ruimte een verscheidenheid aan metingen in de olie- of gasleiding uit te voeren.
04-08-11

Sandwich-snijmachine

Sandwich-snijmachine
Recentelijk hebben Douna Engineering en Douna Machinery  een sandwich-snijmachine geleverd aan één van onze klanten. Douna Engineering heeft de snijmachine ontworpen volgens de volgende eisen: 50 sandwiches per minuut, minimaal geluidsniveau en HACCP.